Neem contact op

Voor algemene vragen of nieuwe projecten, stuur ons een e-mail en we zullen ons best doen om binnen 24 uur (maandag t/m vrijdag) te reageren.

Triptyque Design
hello@triptyquedesign.com
Amsterdam

Veel gestelde vragen

Wij zien uw merk als het grote geheel. Voor u kan het de filosofie, waarden, reputatie en het imago van uw bedrijf zijn. Voor uw klanten is het hun perceptie van uw bedrijf zoals zij het ervaren en beslissen of het waarde toevoegt aan hun leven. Grote merken bouwen verbindingen tussen de twee. In de eenvoudigste vorm is branding het waarom, terwijl reclame het wat is en marketing het hoe.
Als uw bedrijf een huis was, zou uw merk de basis zijn. Voordat u kunt renoveren, moet u een stevige fundering hebben.
Adverteren gaat over het ontwikkelen van een concept dat de aandacht op uw bedrijf vestigt. Marketing zet uw doelen om in verkoop. Deze disciplines zijn kamers in je huis die later worden toegevoegd. Het beheren van uw merk gaat over het ondersteunen van de hele infrastructuur, zodat u zich kunt concentreren op het bouwen van uw bedrijf, kamer voor kamer.

Een geweldig merk moet een rendement op uw investering opleveren. Het slaat een brug met uw klanten en maakt van hen fervente fans. Deze relatie zou uw bedrijf moeten laten groeien en uw omzet moeten verhogen. Grote bedrijven zoals Coca Cola, Apple en Ikea schrijven allemaal dat hun branding een troef is die meer dan 50% van hun marktaandeel waard kan zijn. Op een meer micro-economische schaal hebben onze regionale klanten een groei van meer dan 15-150% gezien in hun doelmarkt die ze aanzienlijk toeschrijven aan hun merken. Het creëren van een kwalitatieve merkervaring moet duurzame groei rechtvaardigen. Als u dit niet ervaart, raden we u aan om nog eens naar uw merk te kijken en ons te laten helpen

Neem vroeg contact op, we nemen maar een paar projecten aan per jaar om de kwaliteit te kunnen garanderen voor elk van onze klanten.

Ja zeker! Als u toegang heeft tot internet en e-mail, kunnen we direct starten.

We verwijzen u graag door naar fantastische partijen voor de volgende diensten:

  • public relations
  • adverteren
  • marketing plannen
  • doorlopende SEO werkzaamheden
  • personal branding
  • event planning

De diensten die we aanbieden zijn volledig op maat gemaakt, maar we zullen altijd het maximale uit de investeringsniveaus van mensen halen en zoeken naar mogelijkheden om samen te werken. Aangezien onze klanten variëren van grote bedrijven tot beginnende bedrijven, kunnen we de reikwijdte van het werk afstemmen op elk type budget of merkimago dat u zoekt. Omdat elk project anders is, kunnen we u geen boodschappenlijstje met bijbehorende prijzen bezorgen. Dat gezegd hebbende, als we eenmaal een overzicht hebben, kunnen we binnen een zeer korte tijd een voorstel en een kostenoverzicht voor uw project maken. Een deel van ons leukste en meest succesvolle werk is voortgekomen uit het werken met bedrijven in een vroeg stadium en initiële investeringen op laag niveau. Als u wilt bespreken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien, neem dan contact met ons op.

We zullen er altijd naar streven om onze klanten een eerlijk betalingsplan aan te bieden. Ons betalingsschema zal altijd duidelijk worden beschreven in onze voorstellen, wat betekent dat er later geen verrassingen zijn.

Het is goed om een prachtig en uniek idee te hebben dat een gat in de markt opvult, maar een nieuwe startup zal vaak niet het budget hebben om volop met marketing aan de slag te gaan. Heeft u een innovatief idee met een sterk businessplan, neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we kunnen doen.