Disclaimer

Triptyque Design met KvK-nummer 81133553 (‘Triptyque Design’), heet u welkom op https://triptyquedesign.com/ (‘triptyquedesign.com’). Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Triptyque Design kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat u daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze website is door ons zorgvuldig samengesteld, maar u gebruikt onze website op eigen risico. Triptyque Design zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie, dus ook ons aanbod van diensten, kan fouten omvatten of achterhaald zijn.

Triptyque Design is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheid van (informatie op) onze website. Handelingen die je op basis van onze website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor uw eigen rekening en risico. Op grond van die fouten of achterhaalde informatie, kan dus ook geen overeenkomst tussen Triptyque Design en u tot stand komen.

Triptyque Design controleert de inhoud die gebruikers van de website zelf op onze website plaatsen niet, maar Triptyque Design kan deze gebruikersinhoud wel aanpassen. Als u een klacht heeft, dan horen we dat graag. Stuur uw klacht over de inhoud naar hello@triptyquedesign.com.

U mag onze website gebruiken, maar u kunt geen aanspraak maken op onze Intellectuele Eigendomsrechten of die van onze licentiegevers en die van de gebruikers van onze website. Triptyque Design behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kunt u altijd via hello@triptyquedesign.com aanvragen.

Last update: 18 januari 2021